Θεατρική παράσταση από τους ΦουρΦούροι

 
 
Οι "ΦουρΦούροι" πηγαίνουν όπου τους πάει ο άνεμος κι ο άνεμος στην περίπτωσή μας είναι η αγάπη μας για το θέατρο κι η ανάγκη μας να εκφραστούμε ελεύθερα μέσα απ' αυτό. Μετά την περσινή και πρώτη μας εμφάνιση στο θεατρικό σανίδι σε κείμενο Dario Fo, φέτος ο άνεμος φύσηξε στον κόσμο των παραμυθιών με το έργο "Invitation to a party-not another fairytale" της Μαρίας Σούμπερτ.


"Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα"...ή μήπως όχι; Τι γίνεται άραγε μετά το τέλος των παραμυθιών; Ποιος είναι ο καλός και ποιος ο κακός; Ένα μαύρο παραμύθι με σκοτεινή ατμόσφαιρα και μια πρόσκληση σε πάρτι που έρχεται να ταράξει τα νερά της ζωής ενός παραμυθά. Αρχή του παραμυθιού, καλησπέρα σας.

Η παράσταση μας θα ανέβει στις 29,30 και 31 Μαΐου στο κινηματοθέατρο "Αχίλλειον" και ώρα 21:30. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη προς όλους τους θεατρόφιλους αλλά καλούμε όσους έχουν την δυνατότητα, να προσκομίσουν κατά την προσέλευση τους τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου.


Ερμηνεία, σκηνοθεσία, κινησιολογία, μουσική επιμέλεια, κοστούμια, σχεδιασμό και κατασκευή σκηνικών υπογράφουν οι ΦουρΦούροι.

ΦουρΦούροι: Αλεξάνδρα, Γεωργία, Γιώργος, Δημήτρης, Ηρακλής, Κώστας Α., Κώστας Τ., Παντελής, Ρίνα, Σοφία, Σταύρος, Φώτης, Χρυσιάννα.